Tehnopolis

Ponedeljak, 29.06.2020.

10:23

Pretnje bombom i FBI racija: Kontroverzni gejmer moli da ga prime nazad VIDEO

Gejming platforma Twitch poznata je po tome što deli zabrane na sve strane, međutim, u poslednje vreme sve češće se čuju glasovi protiv ovakve politike, odnosno sve više ljudi smatra da nisu baš svi banovi potpuno zasluženi. U slučaju jednog gejmera, Ajs Posejdona, mišljenja su veoma podeljena.

Izvor: B92, GameRant

Default images

Ajs Posejdon (odnosno, Pol Denino) je kontroverzni gejmer koji ima prilično bizarnu istoriju sa platformom Twitch, ali i sa drugim striming platformama, a sada traži baš od ove kompanije da povuče trajnu zabranu.

A zašto je uopšte i banovan?

Dok se, jednom prilikom, snimao na aerodromu, Ajs Posejdon je slučajno otkrio svojim gledaocima lokaciju i broj svog leta. Jedan od gledalaca je, potom, pozvao aerodrom i napravio lažnu pretnju bombom predstavljajući se kao Ajs Posejdon. Posle ovog incidenta, usledio je trajni ban.

Nakon toga, Ajs Posejdon je prešao na YouTube, ali dve godine kasnije morao je i tu da prestane sa strimingom. FBI mu je upao u kuću i zaplenio mu sve elekstronske uređaje.

Mixer mu je pružio još jednu šansu, ali kako je i ova platforma ugašena, Ajs Posejdon je odlučio da se obrati Twitch- i da pokuša da ih ubedi da mu dozvole da se vrati.

Gejmer je priznao da je okupio "toksične" fanove i podsticao njihovo ponašanje, ali tvrdi kako se sada promenio nabolje, kako razume šta Twitch predstavlja, i smatra da zaslužuje još jednu šansu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

13 h

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

8 h

Podeli: