Pogledajte novi trejler za Starcraft II: Legacy of the Void

Posle uvodnog cinematic video klipa koji je većinu StarCraft fanova ostavio bez daha i već stekao legendarni status, Blizzard je pripremio još jedan trejler za predstojeći StarCraft II: Legacy of the Void.

Tehnopolis

Izvor: B92

Ponedeljak, 28.09.2015.

14:24

Default images

Ovoga puta su se odlučili za drugačiji pristup. Najnoviji trejler je u potpunosti urađen uz pomoć concept art aseta iz igre. Glavni fokus je na priči iz igre, pa smo u prilici da još jednom čujemo o pozadini događaja koji su doveli do toga da Protosi izgube svoju matičnu planetu Aiur, kao i o njihovim planovima da je povrate.

Pošto se radi po poslednjem delu StarCraft 2 trilogije, nadamo se da će Blizzard pružiti odgovore na pitanja koja fanove muče još od 1998-e i prvog StarCraft-a.

Pogledajte trejler: Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: