Samsung Galaxy Tab S predstavljen u Srbiji

Kompanija Samsung premijerno je na srpskom tržištu predstavila Galaxy Tab S, Samsungov najtanji i najlakši tablet do sada. Korisnicima će biti dostupni modeli od 8.4 i 10.5 inča, težine od 465 odnosno 294 grama.

Tehnopolis

Izvor: Izvor: Samsung

Petak, 22.08.2014.

10:54

Default images

Ono što ovaj tablet čini jedinstvenim na tržištu je najnapredniji mobilni displej u industriji – Super AMOLED, kao i veliki broj funkcija koje poboljšavaju produktivnost, multitasking, nude veću uštedu energije i dugotrajnost baterije, uz veoma elegantan i praktični dizajn.

„Galaxy Tab S je jedan od vodećih uređaja u našem portfoliju i predstavlja posvećenost kompanije Samsung različitim potrebama korisnika. Jedan od naših ciljeva je da postanemo broj jedan na tržištu tablet računara, a kreiranjem jednog ovakvog uređaja koji ima moćne performanse, postavljamo visoke standarde u čitavoj industriji”, rekao je Saša Oravec, direktor telekomunikacija kompanije Samsung Electronics za SEAD region.
Super AMOLED displej (WQXGA 2560x1600, 16:10) na Galaxy Tab S tabletu nudi širi opseg bogatih i jarkih boja koje su daleko vernije nego na drugim ekranima. Ovaj displej pruža više od 90% Adobe RGB kolorita, zbog čega može da prikaže mnogo više boja i poseduje odnos kontrasta od 100000:1 što pruža dublje i stvarnije slike. Adaptivni displej tableta prilagođava oštrinu na osnovu aplikacije koja prati osvetljenost i boje ambijenta. Galaxy Tab S troši i manje energije jer Super AMOLED tehnologija ne zahteva pozadinsko osvetljenje.

Samsung Galaxy Tab S ima veliki broj funkcija koje poboljšavaju produktivnost, kao i bezbednosne funkcije koje korisnicima omogućavaju da bez napora rade više stvari istovremeno. Korisnici mogu da pozivaju i primaju pozive direktno sa njihovog telefona putem tableta, kao i da surfuju internetom, gledaju video snimke i dele sadržaje bez zatvaranja bilo koje od funkcija kako bi pristupili drugoj. Dodatne korisne funkcije uključuju „Multi User Mode” za kreiranje optimizovanog ličnog profila i specijalno dizajniran „Kids Mode“.
Za Galaxy Tab S postoji i nekoliko specijalno dizajniranih, praktičnih dodataka. To su Book Cover, Simple Cover i Bluetooth tastatura. Samsung Galaxy Tab S dolazi sa različitim opcijama povezivanja: Wi-Fi, ili Wi-Fi i LTE, dostupnih u 16/32GB * + microSD (do 128GB).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: