Adidas najavio pametni sat za sportiste

Kompanija Adidas najavila je svoj pametni sat za sportiste opremljen GPS-om i Bluetooth-om, kojim će pokušati da se probiju na novo i atraktivno tržište.

Tehnopolis

Izvor: Izvor: engadget.com

Četvrtak, 17.10.2013.

10:25

Default images

"miCoach SMART RUN" je najavio potpredsednik Adidasovog interaktivnog odeljenja Paul Gaudio, na konferenciji GigaOM Mobilize u San Francisku.
U Adidasov smartwatch ugrađen je i senzor za praćenje ritma srca.

Prevashodno namenjen trkačima, džogerima i rekreativcima Guadio je najavio i da će miCoach SMART RUN omogućiti i usluge "ličnog trenera" koji će program za vas prilagođavati na osnovu parametara korisnika. Savete "trenera" korisnik će videti na ekranu, ali će i čuti preko Bluetooth slušalica.
Zvaničnici kompanije su odlučili da se manje oslanjaju na povezivost sa smartphone-om, za razliku od Nike-ovog nedavno predstavljenog sata FuelBand SE. Umesto toga su se odlučili za flash memoriju, kako bi omogućili korisnicima da slušaju muziku pomoću sata i Bluetooth slušalica.

"Ne pokušavamo da napravimo najbolji smartwatch, nego najbolji sportski sat", rekao je Gaudio.

Sat će koštati 399 dolara, a prodaja počinje 1. novembra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: