Troicki kažnjen sa 10.000 dolara

Srpski teniser Viktor Troicki kažnjen je sa 10.000 dolara zbog svađe sa sudijom Damijanom Torelom u meču sa Albertom Ramosom u drugom kolu Vimbldona.

Izvor: B92

Subota, 02.07.2016.

14:04

Troicki kažnjen sa 10.000 dolara
Getty Images

Španac je na 5:3 servirao za pobedu, pri rezultatu 30:30 linijski sudija viknuo je aut za prvi servis, potom je sâm sebe korigovao, a glavni sudija Damijano Torela ostao je nem.

“Fault (greška), fault“, uzviknuo je Troicki, a potom otišao po lopticu kako bi pokazao glavnom sudiji da njoj nije ostalo kreča i da nije pogodila liniju.

“Ti si najgori sudija na svetu“, bio je van sebe Viktor.

Posle meča Troicki je rekao da je Torela neiskusan sudija kojeg u životu nije video i da nije trebalo njega da stave da sudi meč singla na terenu bez ’hok-aj’ sistema.

Ne znam, mislim da bi i njega trebalo kazniti, ako mene pitate. Koštao me je važnog poena koji je mogao da okrene meč u moju korist i on bi trebalo da bude kažnjen“, rekao je između ostalog Troicki.

Saša Ozmo (@ozmo_sasa)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

22 h

Podeli: