Nišlije u Humskoj, CZ u Jagodini

Utakmicama 17. kola za vikend se nastavlja takmičenje u Superligi Srbije, Partizan igra u Beogradu protiv Radničkog iz Niša, a Crvena zvezda u Jagodini.

Izvor:

Petak, 27.02.2015.

16:46

Default images

U subotu je na programu sedam utakmica, a jedino Jagodina i Zvezda igraju u nedelju (15.00).

Crno-beli igraju od 17 časova na svom terenu protiv Radničkog iz Niša i žele da se iskupe za remi protiv Voždovca u prošlom kolu (3:3). Radnički je u osvojio bod protiv Crvene zvezde (0:0) i pokušaće da ostvari dobar rezultat kako bi ostao u igri za opstanak u ligi.

Partizan će sa klupe predvoditi pomoćni trener Zvonko Varga, pošto je Marko Nikolić suspendovan. Crno-beli su prvi na tabeli sa 39 bodova, a Radnički je pretposlednji sa 13 bodova.

Fudbaleri Zvezde igraju u nedelju od 15 časova u Jagodini i pokušaće da prekinu niz od dva remija i ostanu sa Partizanom u trci za titulu. Sa druge strane, ekipa Sime Krunića želi da nastavi niz od četiri utakmice bez poraza i ostane u vrhu tabele.

Zvezda je druga na tabeli sa 33 boda, šest manje od Partizana, a Jagodina zauzima peto mesto sa 24 boda.

Fudbaleri Čukaričkog igraju sutra od 14.30 u Novom Pazaru i pokušaće da nastave niz od četiri utakmice bez poraza kako bi zadržali treće mesto na tabeli. "Br]ani" su u prošlom kolu pobedili Napredak sa 1:0, a Novi Pazar je izgubio od Rada istim rezultatom.

Vojvodina igra sutra od 13.30 u Novom Sadu protiv Mladosti i želi pobedu kako bi vratila treće mesto. Novosađani su u prošlom kolu u Beogradu odigrali bez golova sa OFK, a Mladost je u Lučanima izgubila od Jagodine (2:3).

Fudbaleri Rada igraju od 13.30 u Čačku protiv Borca i pokušaće da ostvare drugu uzastopnu pobedu kako bi se popeli u gornji deo tabele, u isto vreme Napredak na svom terenu igra protiv Radničkog iz Kragujevca, Spartak u Subotici protiv OFK Beograda, aVoždovac kako domaćin protiv Donjeg Srema.

Parovi 17. kola Superlige Srbije:

subota:
Borac – Rad (13.30)
Napredak – Radnički (13.30)
Spartak – OFK Beograd (13.30)
Vojvodina – Mladost (13.30)
Voždovac – Donji Srem (13.30)
Novi Pazar – Čukarički (14.30)
Partizan – Radnički (N) (17.00)

nedelja:
Jagodina – Crvena zvezda (15.00)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

19 h

Podeli: