TVB92: Huk za 13. odbranu titule

Nemački bokser poreklom sa ovih prostora Marko Huk po 13. put brani titulu svetskog šampiona u kruzer kategoriji u WBO verziji, uz prenos na televiziji B92.

Izvor: JT

Subota, 30.08.2014.

09:10

Default images

Njegov rival biće Mirko Lageti, a meč je na programu u subotu od 22.20 u Haleu.

Huk je trebalo da se sastane sa Largetijem 29. marta u Berlinu, ali je ta borba odložena zato što je slomio palac desne ruke tokom treninga.

Huk, koji tokom karijere ima skor 37-2-1, protiv Largetija će po 13. put braniti svetsku titulu. Ukoliko i ovoga puta Huk bude uspešno odbranio titulu, izjednačiće rekord koji je 1999. godine postavio Englez Džoni Nelson.

Lageti je i dalje bez poraza i zato ima izvesnu dozu samopouzdanja. Dolazi subota i tada će njegovo samopouzdanje nestati jer će i sam biti svedok da smo potpuno različita klasa“, rekao je Huk, poznat i kao Muamer Hukić.

Huk titulu svetskog šampiona u kruzer kategoriji drži od 2009. godine, a osvojio ju je baš na Geri Veber stadionu, gde je na programu i borba sa Largetijem.

Italijanski bokser, koji je postao profesionalac 2009. godine, nikada se nije borio van svoje domovine, a trenutno ima 21 pobedu u nizu, od toga 13 nokautom, i bez poraza je.

Bolji će pobediti u subotu. Dobro sam pripremljen i zahvalan za priliku koja mi se pružila, a to je da ostvarim svoj san i postanem svetski šampion kruzer kategorije u verziji WBO“, rekao je Largeti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: