Vermezović: Nismo bili agresivni

Trener Partizana Vladimir Vermezović izjavio je posle poraza od AEL-a (1:0) da je njegov tim sa previše respekta počeo utakmicu.

Izvor: SO

Sreda, 01.08.2012.

22:02

Default images

"Nisam zadovoljan ni rezultatom ni igrom. Nije bio plan da sa toliko respekta uđemo u utakmicu. Evropske utakmice su nešto drugo, ne smemo sebi da dozvolimo luksuz da promašimo prilike kakve smo večeras imali. AEL se pokazao kao čvrsta i jaka ekipa“.

"Znali smo da su opasni iz prekida i uspeli smo to da neutrališemo. Iz jedne greške smo primili gol, fudbal je takav, neću da krivim Aksentijevića koji je dobro odigrao. Sada znamo sa kime se susrećemo i verujem da će biti bolje u sledećoj utakmici. Zahvaljujem se domaćinu na gostoprimstvu i potrudićemo se da uzvratimo istom merom", dodao je Vermezović.

Trener ’crno-belih’ kaže da je poraz 1:0 najgori u evropskim utakmicama i dodaje:

"Moraćemo da napadnemo u Beogradu i verujem da ćemo biti bolji. Mi smo svesno pustili njihove centralne igrače odbrane da vode igru. I pored toga što smo igrali sa jednim špicem, uspeli smo da stvorimo nekoliko prilika. U ovom trenutku raspolažemo sa Šćepovićem i Zabijom, koji ima problem zbog ovog perioda godine. Nije bio problem u njihovoj igri, nego u našoj. Nismo bili dovoljno agresivni, postojala je doza straha i to ćemo svakako ispraviti".

Na kraju, Vermezović je rekao da njegovi fudbaleri vole da igraju pred punim tribinama i da će u revanšu sledeće srede imati pravu priliku da pokaže koliko vrede.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

104 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: