LE: Spartak – Dnjipro (čet, 17.30h)

Subotički Spartak u četvrtak dočekuje ukrajinski Dnjipro u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Izvor: AK

Sreda, 28.07.2010.

13:50

Default images

„Golubovi“ su u prethodnoj rundi rutinski eliminisali Diferdanž iz Luksemburga iako su imali problema u gostima, ali su apsolutni autsajderi protiv Dnjipra.

Ukranijnci imaju veoma jak sastav sa nekoliko reprezentativaca - Maksim Kalinčenko, Andrij Rusol, Sergej Kravčenko, Sergej Nazarenko, Ruslan Rotan.

Ipak, sam plasman u ovu fazu predstavlja veliku uspeh za mali tim iz Bačke.

„Utakmica sa Ukrajincima daje nam priliku da podignemo lestvicu uspeha na veći nivo. U prilog nam ide i činjenica da nam niko neće ništa zameriti ako ne uspemo. Objektivno, rivaj je i jači i poznatiji od nas“, rekao je fudbaler Spartaka Vladimir Veselinov.

„Ipak, ne verujem da više od nas žele pobedu, i nisu bolji dok to ne pokažu na terenu. Veliki motiv za nas je i poseta na utakmicama. Stoga nam je veoma žao što se ovaj meč neće igrati u Subotici. Stadion bi bio pun, a naše šanse još veće. Novosađani su nam pružili veliku podršku, ali meč na našem stadionu bio bi pun pogodak“, istakao je Veselinov.



Utakmica između Spartaka Zlatibor vode i Dnjipra iz Dnjepropertovska igra se u četvrtak na stadionu „Karađorđe“ u Novom Sadu od 17.30 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

22 h

Podeli: