Težak put za Hemofarm do Evrolige

Vicešampion Srbije Hemofarm, put kroz 3. runde kvalifikacija u najelitnijem takmičenju počinje sa senzacionalnim šampionom Izraela Hapoela Gilboa Galilom.

Izvor: B92

Četvrtak, 08.07.2010.

12:19

Default images

Na istoj strani žreba naredni protivnik Vrščana biće pobednik duela Roan – Alba Berlin, dok bi u eventualnoj poslednjoj rundi to bio neko od ekipa iz donje grane žreba (Uniks – Groningen, ili Nimburk – Šarlroa).

Može se reći da ekipa Hemofarma, vicešampiona Srbije nije imala sreće i da je očekuje izuzetno težak posao i put, kako bi se probila do glavnog žreba i grupe A u kojoj će se naći pobednik kvalifikacione grupe.

U grupi B Evrolige nalaze se Olimpijakos, Real, Unikaha, Virtus Roma i nemački Brose Baskets.

U kvalifikacijama za Evroligu učestvovaće 16 klubova svrstanih u dva 'kostura', a pobednici će se plasirati u elitno takmičenje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

21 h

Podeli: