Čip Bruks prekinuo saradnju sa JJ

Najbolja srpska teniserka Jelena Janković posle poraza od Samante Stosur u polufinalu Rolan Garosa okončala je saradnju sa trenerom Čipom Bruksom.

Izvor:

Subota, 05.06.2010.

13:34

Default images

Amerikanac je odlučio da prekine saradnju sa srpskom teniserkom i vrati se u Akademiju Nika Bolitjerija gde je jedan od glavnih stručnjaka.

Bruks je počeo da radi sa Jankovićevom početkom marta ove godine i Jelena je ubrzo osvojila turnir u Indijan Velsu i igrala finale turnira u Rimu, pa je u Pariz došla kao jedan od favorita.

Ipak Jelena napušta Pariz sa jednom lepo vešću jer će postati teniserka sa najdužim stažom u TOP10 na WTA listi. Do sada je to bila Svetlana Kuznjecova koja će na VTA listi, koja će izaći u ponedeljak, pasti na 19. mesto.

Jelena Janković je u prvih 10 bez presatnka još od 19. februara 2007. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

113 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

22 h

Podeli: