Fejsa završio sezonu?

Fudbaler Partizana Ljubomir Fejsa mogao bi zbog povrede da propusti ostatak sezone, piše „Sport“ u subotnjem izdanju.

Izvor: MT

Subota, 10.04.2010.

13:18

Default images

Iako se posle preliminarnih pregleda verovalo da će Fejsa pauzirati oko dve nedelje, posle snimanja magnetnom rezonancom u petak utvrđeno je da vezni igrač ’crno-belih’ ima povredu ligamenata, što bi značilo da će 21-godišnji fudbaler biti van terena nekoliko meseci. Fejsa se povredio u Japanu, na utakmici reprezentacije Srbije sastavljene od igrača Jelen Superlige.

Fejsa je bio na snimanju i ima indicija da je povredio i prednji ukršeni ligament kolena“, rekao je dr Sead Malićević za Sport.

Magnetna rezonanca je pokazala povredu kolateralnog medijalnog ligamenta, ali je pokazala i dodatni problem u prednjoj vezi kolena, zbog koga kod svih nas postoji sumnja i strah da je sve to mnogo ozbiljnije nego što zapravo jeste“, rekao je dr Malićević.

Parizanov klupski lekar je rekao da će konačna situacija oko Fejsine povrede biti poznata u ponedeljak.

U ponedeljak ćemo znati sa sigurnošću da li je došlo do povrede prednje veze. Ukoliko se ispostavi da je tako, Fejsa će morati na operaciju, a oporavak u slučaju takve operacije traje mesecima“, zaključio je doktor Malićević.

Predsednik Partizana Dragan Đurić prethodno se žalio zbog odluke FSS da se u Japan pozove šest igrača iz Partizana, izjavivši da "FSS radi protiv Partizana".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

18 h

Podeli: