Marković već Benetonov?

Stefan Marković, član Hemofarma i srpski reprezentativac nalazi se veoma blizu dogovora sa italijanskim Benetonom, prenosi Sport.

Izvor: B92, Sport

Sreda, 17.03.2010.

11:22

Default images

Poraz od Kremone u 21. kolu italijanskog šampionata označio je da Beneton polako gubi mesto koje vodi u plej-of, a samim tim i početak renovirarnja ekipe. Prema pisanju sportske štampe na Apeninima, prvi korak ka obnovi ekipe je dolazak Stefana Markovića iz Hemofarma.

Tim iz Treviza je najagresivniji u nameri da dovede Markovića i transfer je veoma izvestan. Interesovanje za Markovića ranije je pokazala i španska Valensija.

Marković će Vršac napustiti kao slobodan igrač, a celokupan transfer biće potvrđen po završetku poslednje utakmice Hemofarma u ovoj sezoni.

Markovićev prosek ove sezone je 9.3 poena, 3.8 skokova i 4.9 asistencija.

Pre Hemofarma, reprezentativni bek je bio član Atlasa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: