Nesta propušta ostatak sezone?

Odbrambeni igrač Milana Alesandro Nesta najverovatnije će propustiti ostatak sezone jer su lekari utvrdili da je pokidao tetive u desnom kolenu.

Izvor: B92, Reuters

Petak, 12.03.2010.

16:00

Default images

“U narednih nekoliko dana ćemo razmotriti situaciju i videti da li moram na operaciju ili ne. Još uvek ne znam da li ću propustiti ostatak sezone jer čak i da odem na operaciju mogao bih da se vratim na teren za kraj šampionata”, rekao je Nesta napuštajući kliniku u Rimu.

33-godišnji Italijan nedavno je odbio poziv za povratak u nacionalni tim i mesto u timu na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi.

Nestina povreda sigurno je veliki udarac za Milan, a njegovo odsustvo bilo je vidljivo u revanšu osmine finala Lige šampiona u kojem je njegov klub poražen i eliminisan od Mančester Junajteda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: