NLB: Radnički pao u produžetku

Košarkaši kragujevačkog Radničkog izgubili su od Cedevite u Zagrebu posle produžetka rezultatom 80:72 u 22. kolu NLB lige.

Izvor: B92

Subota, 27.02.2010.

18:53

Default images

Produžetak gostima obezbedio je Aleksić sigurnim izvođenjem penala, ali je u dodatnom periodu ključna figura bio je Anderson (6p). Najefikasniji kod Radničkog bili su Vukašin Aleksić sa 18 i Mladen Pantić sa 17 poena, a za pobednike je Kovačević ubacio 19. Srpski tim sada ima skor 9-13, Cedevita ima po 11 pobeda i poraza.

Osim dvojca Aleksić-Pantić, u Radničkom su zapaženi bili Rajko Kljajević sa 11 poena i Dragan Milosavljević sa 10 poena i 5 skokova. U taboru Cedevite su Rudež i Žižić dali po 18 poena.

Utakmica je bila neizvesna od početka do kraja, nijedan tim nije uspeo da stvori dvocifrenu prednost, a u finišu je dobro izvođenje bacanja na obe strane odvelo meč u produžetak. Anderson je u načeo rivala u dodatnih pet minuta, a Rudež ga dokrajčio, pa je Cedevita trijumfovala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

17 h

Podeli: