S.S.Marković: "Pronaći krivce..."

Ministarka Snežana Samardžić Marković izjavila je da ne zna čime je trener Crvene zvezde Igor Butulija zaslužio da ga gađaju "topovskim udarom" u Novom Sadu.

Izvor: B92, Beta

Utorak, 23.02.2010.

14:07

Default images

Butulija je u petak povređen za vreme utakmice između Vojvodine i Crvene zvezde, kada mu je posle bačenog topovskog udara oštećen sluh. On je prebačen u bolnicu, a meč je prekinut.

"To što se dogodilo je jako loša poruka. Ne vidim zaista čime je Igor Butulija to zaslužio. Nadam se da će počinioci biti pronadjeni i kažnjeni", rekla je Samardžić-Marković.

Ministarka omladine i sporta je dodala da je važno što postoji široka društvena akcija u koju su uključeni i mediji i institucije, da se takva zla sprečavaju.

"U četvrtak ćemo imati sednicu Saveta za borbu protiv nasilja u sportu i ja ću naravno i ovaj slučaj pomenuti", rekla je Samardžić-Marković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: