Petak, 11.12.2009.

16:06

Ćiro Blažević preuzima Šangaj?

Hrvatski stručnjak Miroslav Ćiro Blažević navodno je odlučio da trenersku karijeru nastavi u Kini, gde će voditi ekipu Šangaj Šenhua.

Izvor: B92, Tanjug

Default images

Ta informacija objavljena je na zvaničnom veb sajtu kineskog prvoligaša, ali je Blažević, koji je u kvalifikacijama za SP veoma uspešno vodio reprezentaciju Bosne i Hercegovine, demantovao da je potpisao ugovor sa Šangajem. Međutim, on nije negirao da se dogovorio da preuzme taj klub.

Blažević je formalno i dalje selektor BiH, a njegov status definitivno bi trebalo da bude poznat u subotu, kada se održava sednica Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine.

"Još ništa nisam otpisao. Demoralisan sam zbog svega što se dešavalo poslednjih sedmica. U subotu ću na sednici Izvršnog odbora reći sve što imam, a u reprezentaciji mogu nastaviti da radim samo ako su svi uz mene. U svakom slučaju, nemam nameru da ekipi uskratim najboljeg igrača Zvjezdana Misimovića", rekao je Blažević.

Šangaj je prošle godine bio drugoplasirana ekipa u prvenstvu Kine, ali uprava kluba želi šampionsku titulu. Predsednik kluba Žu Jun kineskim medijima je potvrdio da će ekipu preuzeti Blažević.

"Ne brinu me njegove godine. U kvalifikacijama za Mundijal izvanredno je vodio reprezentaciju Bosne i Hercegovine i videlo se da mu energija ne nedostaje", rekao je Jun.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

22 h

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: