Sedorf: "Sanjam o Premijer ligi"

Vezni igrač Milana Klarens Sedorf izjavio je da bi želeo da igra u Premijer ligi pre nego što završi karijeru.

Izvor: B92, Goal

Četvrtak, 12.11.2009.

12:29

Default images

33-godišnji ofanzivni vezni igrač je osvojio čak četiri Lige Šampiona sa tri različita kluba, sa Ajaksom 1995, Real Madridom 1998. i dve sa sadašnjim klubom, Milanom, 2003. i 2007 godine. Iako je igrao za najveće svetske klubove, Sedorf smatra da još uvek nije kasno i da se isproba u nezvanično najjačoj ligi sveta.

Uvek sam sanjao da igram u Premijer ligi. Oduvek sam želeo da igram u tri najbolje lige, u Španiji, Italiji i Engleskoj. To je san koji trenutno ne može da postane realnost, ali u budućnosti, nikad se ne zna“, rekao je trofejni fudbaler.

U ovom momentu veoma sam srećan u Milanu, ali u životu nikada ne smete da kažete nikad“, dodao je Sedorf.

Holanđanin je u dosadašnjem toku karijere osvojio ukupno četiri titule prvaka države, četiri Lige Šampiona, dva Internacionalna Kupa i dva Super Kupa Evrope.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

19 h

Podeli: