Ponedeljak, 10.08.2009.

12:36

Šampion krenuo u ponedeljak

Košarkaši Partizana, osmostruki uzastopni prvaci države, u ponedeljak su počeli pripreme za novu sezonu.

Izvor: B92

Default images

U beogradskoj dvorani Pionir pomoćni trener 'crno-belih' Vlada Jovanović počeo je da radi sa grupom igrača koja nema ili nije donedavno imala reprezentativne obaveze. Pored prvog trenera Duška Vujoševića koji je sa reprezentacijom Crne Gore i Slavka Vraneša izostali su i Jan Veseli koji igra za Češku, nije bilo mladog reprezentativca Jaramaza, kao ni Australijanca Marića.

Od prošlogodišnjeg sastava u Partizanu su i dalje Vladimir Lučić, Bogdan Riznić, Strahinja Milošević, Darko Balaban, Aleksandar Rašić, Vukašin Aleksić, Nemanja Bešović, Petar Božić, Žarko Rakočević, Jan Veseli i Slavko Vraneš, a tokom leta angažovani su Aleksandar Mitrović, Aleksandar Marić, Stefan Sinovec i Dejan Milojević. Na prvom treningu pojavili su se i Miloš Trikić, Aleksandar Vlahović, Luka Basta i Sava Lešić.

Očekuje se da će se na prvim treninzima pojaviti i grupa mlađih igrača koji su proteklu sezonu proveli igrajući za mladi tim ili na kaljenju a da će tek u kasnijoj fazi priprema biti napravljena selekcija.

Partizan će do kraja prelaznog roka najverovatnije angažovati još dvojicu košarkaša, rekao je na okupljanju sportski direktor 'crno-belih' Dragan Todorić.

Ne zna se ko bi mogli da budu novi članovi kluba koji će i ove sezone braniti sva tri regionalna trofeja, prvenstvo države, Kup Radivoja Koraća i NLB ligu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

9 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

14 h

Podeli: