Čanak: Nedopustiva igra protiv sedme ekipe, nismo favoriti protiv FMP

Košarkaši Partizana pobedom nad Novosađanima započeli su takmičenje u Superligi, ali trener crno-belih Nenad Čanak nije bio zadovoljan igrom svojih igrača.

Izvor: B92

Petak, 20.04.2018.

08:40

Čanak: Nedopustiva igra protiv sedme ekipe, nismo favoriti protiv FMP
Starsport

Crno-beli su u hali "Aleksandar Nikolić" ubedljivo pobedili Vojvodinu sa 90:67.

"Jedina dobra stvar je pobeda, ostalo je vrlo poražavajuće i zabrinjavajuće. Rade se iste stvari kao sa prijateljskih utakmica, a to je dobro otvaranje i onda dolazi do samozadovoljstva i do potcenjivanja bez ikakvog osnova ili valjanog razloga. Šta god da je, ekipe koje su objektivno slabije od nas se vraćaju i ulaze u seriju, a mi u nervozu, umesto da bude priprema za dalje", izjavio je Čanak.

Partizan u narednom kolu dočekuje FMP, a Čanak upozorava da sa ovokvom igrom će im biti teško protiv tima iz Železnika:

"Nedopustivo je da Vojvodina ima 20 skokova više, a niža je od nas na svakoj poziciji. To nema veze sa taktikom, nego željom i koncentracijom. Uz dužno poštovanje rivala, oni su došli ovde kao sedma ekipa iz KLS, a napravili su 20 ofanzivnih skokova. Mi smo imali 19 izgubljenih lopti, to nije dobro. Ostaje nam da se pripremimo, jer ovakvi nismo favoriti protiv ekipa koje igraju ABA ligu, a FMP je igra", zaključio je trener crno-belih.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: