Alimpijević: Odlazak Trinkijerija ništa ne menja kod Bamberga

Trener košarkaša Crvene zvezde Dušan Alimpijević kaže da u Nemačkoj ekipa ima dodatni motiv da se revanšira Bambergu za poraz u prvom delu Evrolige.

Izvor: B92, Tanjug

Četvrtak, 22.02.2018.

18:08

Alimpijević: Odlazak Trinkijerija ništa ne menja kod Bamberga
Starsportphoto

Alimpijević je dodao da ekipa vrati na pobednički kolosek posle neuspeha u Kupu Radivoja Koraća.

"Posle Kupa idemo dalje, moramo da se trgnemo i vratimo na onaj put na kome smo bili prethodno. Sama činjenica da nas očekuje utakmica sa Bambergom je i motiv više, jer su nas pobedili su Beogradu u Areni i iz tog razloga ćemo biti dodatno motivisani. Odlaskom trenera Trinkijerija ne verujem da će se nešto puno promeniti, sada je tu njegov pomoćnik koji ih je ih je vodio u prethodnom periodu dok je Andrea bio na operaciji", rekao je Alimpijević za klupski sajt.

Naglasio je i da veoma ceni Bamberg i kao glavne igrače izdvojio Danijela Heketa i Rikija Hikmena.

"Očekujem sličnu igru koja ih krasi tokom u prethodnom periodu, odlične individualci na spoljnim linijama, pre svih Heket, Hikmen... Odlična spoljna linija i u njenom zaustavljanju vidim jedan od načina da dođemo do dobrog rezultata".

Kapiten Branko Lazić ističe da očekuje dobru partiju i pobedu crveno-belih u Nemačkoj.

"Bamberg nam je dužnik iz prvog dela sezone, savladao nas je u Beogradu, ali na prvom mestu želimo da se vratimo na pobednički kolosek. Želimo da nastavimo da pružzamo dobre partije u Evropi kako bismo potpuno spremni dočekali nastavak sezone u ABA ligi", zaključio je Lazić.

Utakmica 23. kola Evrolige Bamberg – Crvena zvezda na programu je u petak od 20.45.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: