Zvezda se oprostila od Glogovca: Nebojša, sada je stvarno muk...

Crvena zvezda oprostila se od velikana srpskog glumišta i velikog navijača crveno-belih Nebojše Glogovca.

Izvor:

Petak, 09.02.2018.

11:45

Zvezda se oprostila od Glogovca: Nebojša, sada je stvarno muk...
crvenazvezdafk.com

Najtrofejniji srpski klub odao je počast Glogovcu, koji je umro u 49. godini, zahvalivši mu se za sve ono što je učinio za Zvezdu.

"Kao neskriveni navijač Crvene zvezde, Glogovac je učestvovao u više događaja u organizaciji kluba i pružao nesebičnu podršku. Zvezdina publika je uvek obožavala majstore, a Nebojša je bio jedan od njih. Otišao je u legendu, ali je ostao u srcima svih. FK Crvena zvezda porodici i prijateljima Nebojše Glogovca izražava iskreno saučešće. Dragi Nebojša, sada je stvarno muk".

Jedan od omiljenijih glumaca u srpskoj javnosti, nažalost, nije uspeo da ispuni svoju veliku želju – da predstavu iz Jugoslovenskog dramskog pozorišta odigra, kako je rekao, pred svojom Marakanom.

Kada je objavljeno da je Glogovac bio u teškom stanju, Zvezda mu je pružila podršku slikom punog stadiona i njegovim čuvenim citatom iz filma "Nebeska udica" kao koreografijom – "Znaš ti kako se postaje pravi šampion? Tako što izadeš na teren kad je najteže... i pobediš".

Glogovac je pre desetak dana hitno primljen u Institut za onkologiju, gde je jutros i preminuo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

82 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: