Vasić: Pružićemo otpor, oni se nose i sa Arsenalom

Pomoćni trener fudbaleri Mladosti iz Lučana Radojica Vasić rekao je da je Crvena zvezda u predstojećem duelu apsolutni favorit.

Izvor: B92, Beta

Nedelja, 22.10.2017.

08:16

Vasić: Pružićemo otpor, oni se nose i sa Arsenalom
StarSport

Dodao je da njegov tim u Beograd dolazi sa željom da pruži dostojan otpor.

"Zvezda je izraziti favorit u ovom meču i to dokazuje svojim igrama, kako u domaćem prvenstvu, tako i u Evropi. Videlo se i u duelu sa Arsenalom kakav kvalitet poseduju. Bez obzira što su poraženi, pokazali su visok nivo igre, što svakako nije mala stvar. Odigrana egal utakmica sa Arsenalom i pobeda u Kelnu dokaz su kvaliteta našeg narednog protivnika", rekao je Vasić na konferenciji za novinare.

Fudbaleri Mladosti u nedelju od 19 časova gostuju Zvezdi na stadionu "Rajko Mitić" u okviru 14.kola Superlige Srbije.

"U svojim redovima imaju Boaćija, po mom mišljenju, trenutno možda i jednog od najboljih napadača u Evropi. Po bokovima su veoma opasni Radonjć i Srnić, dok je kompletan vezni red na čelu sa Krstičićem izuzetno kvalitetan. Ipak, bez obzira na sve to, Mladost ima svoje adute i ne idemo sa belom zastavom u Beograd, gde očekujem da ćemo pružiti dostojan otpor Crvenoj zvezdi", rekao je Vasić.

Vasić je naveo da Mladost "po tradiciji uvek igra rasterećeno" i podsetio da tim iz Lučana u tim mečevima postiže dosta golova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

20 h

Podeli: