Federer ubedljiv na startu turnira u Haleu

Rodžer Federer plasirao se u osminu finala turnira u Haleu, pošto je na startu tog turnira pobedio Japanca Juišija Sugitu posle dva seta, 6:3, 6:1.

Izvor: PT

Utorak, 20.06.2017.

21:45

Federer ubedljiv na startu turnira u Haleu
Getty Images

Peti teniser sveta, Federer pobedio je nakon 52 minuta igre i iskoristio pet od 13 brejk lopti.

Federerov protivnik u osmini finala biće Nemac Miša Zverev koji je bio bolji od Lukasa Laska sa 6:4, 6:4.

Japanski teniser Kei Nišikori slavio je protiv Španca Fernanda Verdaska nakon tri seta, 6:7, 6:3, 6:4.

Nakon izgubljenog prvog seta u taj-brejku (7:9), Nišikori je uspeo da okrene rezultat u svoju korist i dobije naredna dva seta (6:3, 6:4).

Nišikori, 9. teniser sveta, spasao je devet od 10 brejk lopti i pobedio posle dva sata i 26 minuta igre.
Getty Images
On će u narednom kolu igrati protiv Karena Hačanova iz Rusije, koji je pobedio Francuza Žila Simona nakon tri seta, 6:2, 6:7, 6:3

Tomi Has, nemački teniser koji je pre 20 godina prvi put igrao na ovom turniru i osvojio ga dva puta, nije uspeo da se plasira u osminu finala pošto je izgubio od Bernarda Tomića iz Australije posle dva seta, 4:6, 4:6.

Hasu je ovo poslednji nastup u Haleu jer planira da završi karijeru na kraju sezone.

Pored Federera i Nišikorija u naredno kolo plasirali su se i Španac Roberto Bautista Agut, Nemci Aleksander Zverev i Florijan Majer, Robin Hase iz Holandije, ruski teniseri Mihail Južni i Francuz Luka Puj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: