Svi su srećni zbog Pejtona, osim Ilaja

Dok se Ilaj Mening probijao u NFL ligi, njegov stariji brat Pejton je za sve bio bolji i uspešniji u porodici.

Izvor: JT

Ponedeljak, 08.02.2016.

14:58

Svi su srećni zbog Pejtona, osim Ilaja
Getty Images

Međutim, u poslednjih pet goidna, stvari su se promenile, Ilaj je osvojio dva Supeboula sa Njujork Džajantsima i po tome je bio uspešniji od svog starijeg brata.

Međutim, sve se promenilo u nedelju uveče, kada je Pejton osvojio svoj drugi Lombardijev trofej, trijumfom svojih Denver Bronkosa nad Karolina Pantersima sa 24:10.

Tako Ilaj više nema pravo da se hvali da je osvojio više titula na Superboulu od Pejtona, a sudeći po njegovoj reakciji kada su Bronkosi postigli odlučujući tačdaun, to mu je teško palo.

Dok je cela porodica slavila tačdaun Si Džeja Andersona, kojim je odlučena utakmica u Santa Klari, Ilaj nije bio oduševljen, iako je samo dan ranije rekao da će svim srcem biti uz svog brata i njegove saigrače.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

20 h

Podeli: