“Škuletić zbog ponašanja otišao”

Potpredsednik Partizana Vojislav Nedić rekao je da je Petar Škuletić sam sebe doveo u poziciju da mora da napusti ‘crno-bele’ već u zimskom prelaznom roku.

Izvor: JT

Četvrtak, 26.03.2015.

13:20

Default images
Starsportphoto

Škuletić je bez sumnje bio najzaslužniji što je Partizan jesenji deo sezone završio na čelnoj poziciji, sa šest bodova prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu.

Za njega su se interesovali brojni klubovi, a iako je nova uprava prvo rekla da on nije na prodaju, Škuletić je na kraju prešao u moskovsku Lokomotivu pred sam kraj prelaznog roka.

Škuletić je zbog ponašanja doveden u poziciju da ide. On je u neku ruku otišao sam, ja sam bio sa njim i on je plakao, znate šta znači zadržati nezadovoljnog igrača”, naglasio je Nedić.

Nedić je istakao da uprkos odlasku Škuletića i Danka Lazovića, ‘crno-beli’ imaju najbolji tim u Srbiji i da se već razmišlja o novim pojačanjima.

Mi sada u ligi imamo najbolji tim koji može da osvoji titulu. Ne može jedan igrač da bude presudan, bitan je zajednički dug svih igrača u klubu. Već sada razmišljamo o pojačanjima u prelaznom roku jer želimo jači Partizan”, istakao je Nedić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

18 h

Podeli: