Slaviša Stojanović selektor Grčke?

Slovenački trener koji je prošle godine vodio Crvenu Zvezdu Slaviša Stojanović dao je ostavku posle loših rezultata u belgijskom Lirsu.

Izvor: NL

Sreda, 28.01.2015.

20:57

Default images
Starsport

Posle odlaska iz Belgije grčki mediji navode Stojanovića kao mogućeg naslednika Klaudija Ranijerija na klupi reprezentacije.

Italijanski stručnjak dobio je otkaz u novembru, pošto je Grčka u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo poražena od Farskih Ostrva na domaćem terenu, a slovenački trener je istakao da je počastvovan interesovanjem grčkog saveza.

Lirs se trenutno nalazi na poslednjem mestu u belgijskom šampionatu, sa samo dva boda u poslednjih pet mečeva. Stojanovićev bivši klub mu se u saopštenju zahvalio na dosadašnjem radu.

"Posle skromnih rezultata Stojanović je podneo ostavku. Nismo imali drugu opciju nego da je prihvatimo, ali mu se zahvaljujemo za njegov rad u klubu u poslednjih nekoliko meseci", navodi se u saopštenju Lirsa.

Slovenački trener je u karijeri vodio niz slovenačkih klubova, a prošle sezone je doneo titulu Crvenoj zvezdi. Ukoliko sedne na klupu Grčke to će mu biti drugi selektorski posao u karijeri, pošto je godinu dana vodio Sloveniju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: