Sreda, 17.12.2014.

11:13

Kraj sezone za Džabarija Parkera

Krilni košarkaš Milvoki Baksa Džabari Parker, trenutno najbolji ruki u NBA ligi, završio je sezonu zbog povrede kolena, prenosi ESPN.

Izvor: SO

Default images

Parker, drugi pik sa ovogodišnjeg drafta, pokidao je prednje ukrštene ligamente levog kolena na meču sa Finiksom, u duelu sa Pi-Džejom Takerom.

Parker je u dve od prve tri utakmice u NBA karijeri zabeležio dabl-dabl, do sada je imao prosek od 12,3 poena i 5,5 skokova, a u oktobru i novembru proglašen je za rukija meseca.

Momak rođen u Čikagu, koji u martu puni 20 godina, proveo je jednu sezonu na Djuku pre nego što je rešio da ode u NBA ligu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

20 h

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

1 d

Podeli: