Masimo Morati napustio Inter

Dosadašnji počasni predsednik fudbalskog kluba Inter Masimo Morati podneo je u četvrtak ostavku na tu funkciju.

Izvor: ÐN

Četvrtak, 23.10.2014.

23:25

Default images

Morati je do novembra prošle godine bio predsednik Intera, a poziciju počasnog prihvatio je kada je većinski paket deonica prodat biznismenu iz Indonezije Eriku Tohiru koji je tada postao prvi čovek kluba.

Pored Moratija iz Intera su danas otišli i njegov sin Anđelomario, koji je bio potpredsenik kluba, kao i Rinaldo Gelfi i Alberto Manconeto, članovi glavnog odbora.

Potvrda o odlasku Moratija i njegovih ljudi iz kluba stigla je iz Moratijeve kompanije koja je i dalje vlasnik 29,5 odsto deonica kluba.

Morati je bio predsednik Intera od 1995. godine i tokom njegove vladavine klub je osvojio pet titula u Italiji, četiri trofeja u Kupu Italije, četiri Superkupa Italije, po jednu titulu u Ligi šampiona i Kupu UEFA, kao i titulu na klupskom prvenstvu sveta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: