Rastali se MZT i Vukoičić

Srpski stručnjak Vlada Vukoičić više nije trener MZT Skoplja, pošto su on i klub dogovorili raskid saradnje posle poraza od Cibone.

Izvor: JT

Nedelja, 01.12.2013.

19:33

Default images

Vukoičić je skopski klub preuzeo pred početak sezone, a MZT posle deset kola u regionalnoj ABA ligi ima skor od četiri pobede i šest poraza.

Sam Vukoičić je još u subotu nagovestio da bi mogao da napusti klub, posle poraza od Cibone sa 93:88, pošto je njegov tim prokockao prednost od čak 26 poena.

Preuzimam odgovornost na sebe za ono što se desilo u drugom poluvremenu, ali mislim da nisam jedini krivac za neuspeh. Spreman sam da odem ako to od mene bude tražila uprava“, rekao je Vukoičić u subotu.

Vukoičić je tokom karijere pre skopskog kluba trenirao FMP Železnik, Hemofarm, Ostende, Bosnu, Mega Vizuru i Crvenu zvezdu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: