Kačar i Rajković na transfer listi

Srpski fudbaleri Gojko Kačar i Slobodan Rajković nalaze se na spisku igrača koje Hamrurg želi da što pre proda.

Izvor: B92

Četvrtak, 20.12.2012.

16:12

Default images

Pored bivših igrača OFK Beograda i Vojvodine, na spisku su češki golman Jaroslav Drobni, kao i Markus Berg, Ivo Iličević, Robert Teše i Jakopo Sala.

Sva sedmorica su na transfer listi, a sportski direktor kluba iz hanzeatskog grada Frank Arnesen kaže da je apsolutni prioritet za HSV da smanji izdatke za plate igrača.

U trenutku kada Bundesliga postiže fantastične rezultate na terenu i finansijski, Hamburg je u minusu prošle sezone 6,6 miliona evra, što je još više nego godinu ranije (4,9 miliona). Zbog toga je legendarni Danac sebi postavio zadatak da uštedi 6,4 miliona evra u januaru, nešto na transferima, a nešto smanjujući izdatke za plate.

Procenjuje se da će mu biti relativno lako d proda dva srpska fudbalera, koji su mladi (23 i 25 godina) i povremeno nastupaju za nacionalni tim.

Nasuprot njim anajveći problem biće prodaja 33-godišnjeg Drobnog, koji dobija 1,7 miliona evra po sezoni, i radije će sedeti na klupi ili tribinama u Hamburgu, nego da se seli negde za izvesno znatno manju platu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: