Partizan na sudu zbog Jovetića?

Kompanija „Atula investment korporejšn“ najavila je tužbu protiv FK Partizan zbog neisplaćenog dela od transfera Stevana Jovetića u Fiorentinu, piše ’Sport’.

Izvor: B92, Sport

Utorak, 24.04.2012.

21:41

Default images

Prema ugovoru iz 2008. godine Partizan je dužan da ovoj kompaniji isplati 30% od prodaje Jovetića Fiorentini.

Ova kompanija je najavila da će tužiti crno-bele, što je potvrdio i menadžer Zoran Stojadinović.

„Sprečavao sam tužbu vlasnika agencije nekoliko puta, ali neću više da kočim i crvenim zbog duga jer dolazi iz moje zemlje. Dug postoji još od 2008. i nekoliko puta sam razgovarao sa čelnicima Partizana na tu temu, nekoliko puta prolongirao naplatu zbog raznoraznih izgovora – prelaznog roka, Lige šampiona, dugovanja prema drugima... Zato sam digao ruke, a vlasnici kompanije su, koliko znam, već pustili faks Partizanu i do kraja meseca će sigurno podići tužbu ako se dug ne isplati“, rekao je Stojadinović koji je dodao da suma koju crno-beli duguju uopšte nije zanemarljiva.

Transfer Jovetića iz Partizana u Fiorentinu iznosio je oko osam miliona evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: