Tores dobio dozvolu da pregovara

Pošto je kupio Endija Kerola i rešio problem sa napadom, Liverpul je prihvatio ponudu Čelsija od 50 miliona funti za Fernanda Toresa i dozvolio pregovore.

Izvor: AK

Ponedeljak, 31.01.2011.

21:38

Default images

Tores je u Liverpul došao 2007. godine iz Atletiko Madrida za 20. miliona funti, a za "redse" je odigrao 142 meča i postigao 81. gol bez i jednog trofeja.

Iako je Liverpul sve dogovorio oko dolaska Luisa Suaresa iz Ajaksa i Endija Kerola iz Njukasla, ti transferi još nisu zvanični jer Uruvajac čeka radnu dozvolu, a Kerol zavisi od bezine administracije.

Toresov i Kerolov transfer biće novi rekordi između dva engleska kluba. Do sada su najveći transferi na Ostrvu bila dva prelaska u Mančester junajted. Rio Ferdinand je 2002. godin iz Lidsa došao za 29.1 milion funti, a Dimitar Berbatov iz Totenhema za 30.75 miliona.

"Pre svega moramo da pazimo na sebe. Zar tako nije i u biznisu. Kada neko želi da ode morate mu naći zamenu. Kao što mi možemo da dovedemo nekoga, tako neko može i da napusti nas", izjavio je menadžer Liverpula Keni Dagliš upitan za odlazak Toresa u Čelsi.

Navijači Liverpula već su počeli da pale dres sa Toresovim imenom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

22 h

Podeli: