B92: Ivan Stevanović prelazi u Sošo

Desni bek Partizana Ivan Stevanović nastaviće karijeru u francuskom ligašu Sošou, saznaje B92.

Izvor: B92

Četvrtak, 02.07.2009.

14:08

Default images

Stevanović bi trebalo da u petak otputuje u Francusku gde će biti obavljeni lekarski pregledi. Nezvanično, obeštećenje Partizanu za ovaj tansfer iznosi milion evra, a nisu poznati detalji dogovora kluba i igrača. Ranije je pominjana mogućnost da Stevanović ode u januaru ili pred kraj prelaznog roka, posle kvalifikacija za Ligu šampiona.

Ivan Stevanović je rođen 24. juna 1983. godine, jednom je igrao za reprezentaciju Srbije. U Partizan je došao u junu 2008. godine, a prethodno je branio boje OFK Beograda. Na Karaburmu je stigao u leto 2006. iz čačanskog Borca.

Prethodne sezone je u dresu Partizana u Jelen Superligi odigrao 26 utakmica i postigao jedan gol.

Igrao je na tri utakmice kvalifikacija za Ligu šampiona i šest mečeva Kupa UEFA i bio strelac u revanšu prvog kola tog takmičenja u duelu sa ekipom Temišvara. Jedan gol postigao je i u polufinalu Lav kupa Srbije.

Stevanović je sa Partizanom osvojio oba domaća trofeja.

'Crno-belima', ako se transfer obavi, ostaju dvojica igrača kojima je 'prirodna pozicija' uz desnu aut-liniju, Siniša Stevanović i Bogdan Stević, a na mestu desnog beka igrao je i Marko Jovanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

82 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

19 h

Podeli: