19 crvenih kartona na utakmici!

Meč pete španske lige između Rekreativo Linensea i Saladiljo de Alhesirasa završena je sa čak 19 crvenih kartona.

Izvor: B92

Ponedeljak, 05.01.2009.

17:11

Default images

Incident je izbio kada su se u 54. minutu sukobila dva fudbalera – Fransis (Linense) i Agilar (Alhesiras), posle čega je izbila opšta tuča, u kojoj su pored igrača učestvovali i zvaničnici oba kluba i gledaoci. Sudija je podelio po devet crvenih kartona obema ekipama i odmah zatim situacije prekinuo meč, jer po pravilima ekipa sa manje od osam igrača ne može da nastavi meč.

Domaćin je još pre toga imao jednog isključenog igrača, što je broj crvenih kartona dovelo do 19.

U trenutku prekida meča Prve grupe Prve divizije regiona Kadis domaćin je vodio 1:0.

Trener Rekreativa Sebastijan Naranho rekao je posle meča da je sudija Hose Manuel Baro Eskandon pogešio, jer su se igrači i navijači "samo trudili da razdvoje dvojicu sukobljenih fudbalera".

"Svi smo se samo trudili da se situacija ne pogorša... Zaista ne znam u čemu je problem sa momkom u crnom", izjavio je Naranho za radio Onde Sero.

Utakmica je igrana na stadionu Hose Pujol u gradu La Linea de la Konsepsion, na kojem je reprezentacija Jugoslavije 1984. godine pobedila Španiju u prijateljskom meču.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: