Partizan dobija velikog sponzora iz Kine

Fudbalski klub Partizan mogao bi uskoro da dobije velikog sponzora iz inostranstva.

Izvor:

Četvrtak, 23.06.2022.

10:21

Partizan dobija velikog sponzora iz Kine
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Reč je o kineskoj kompaniji sa kojom će crno-beli potpisati trogodišnji ugovor, saznaje "Telegraf".

Za sada se ime kompanije drži u tajnosti, a procenjuje se da će vrednost ugovora biti između dva i tri miliona evra na godišnjem nivou.

Tu mogućnost je nedavno najavio i ministar finansija Siniša Mali.

"Pričao sam sa predsednikom Vučićem da država mora da pomogne da nađemo jakog stranog sponzora za Partizan da ga podrži u narednih desetak godina - rekao je tada Siniša Mali, iznoseći podatak da je država u proteklom periodu pomogla crveno-bele sa 17.000.000, a crno-bele sa 14.000.000 evra, ali da je upravo zbog generalnog sponzora, ruskog giganta, u Zvezdu uloženo još 50.000.000 evra više na pomenutu cifru, što je ipak drastična razlika", izjavio je Mali.

Kako dalje navodi pomenuti portal, prvo se radilo o cifri od 3.000.000 evra godišnje, koliko bi novi sponzor doneo Partizanu, ali se potom nagovestilo da se ipak radi o 2.000.000 evra i trogodišnjem ugovoru, na kome se već uveliko radi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

118 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

22 h

Podeli: