"Nikoga nisu zlostavljali kao Lebrona, Džordan to nije morao da trpi"

Bivša NBA zvezda Grent Hil veruje da niko nikada nije proživljavao tretman koji ima Lebron Džejms.

Izvor: LN

Petak, 17.06.2022.

10:38

Foto: Profimedia

Džejms je jedan od najboljih košarkaša svih vremena, ali je definitivno najkritikovaniji, veruje Hil.

"Niko nikada nije trpeo, ako mene pitate, toliko toksičnosti, zlostavljanja i klevete koliko je Lebron Džejms", izjavio je Hil.

Sedmostruki Ol-star je zatim uporedio Džejmsa sa Majklom Džordanom.

"Lebron je neverovatan. To što je on uradio, boreći se sa pritiskom još od malih nogu i kako je uspeo da ispuni očekivanja... Mislim da je on morao da trpi svašta što Majkl Džordan nije",
objasnio je sada već 49-godišnji Amerikanac. Lebron je tokom košarkaške karijere zadobio mnogo fanova, ali i hejtera, pa je na društvenim mrežama dobio razne nadimke kao što su "LeFraud", "LeBum", "LeGM" i tako dalje...

Ti nadimci su čak povremeno uspeli da zažive i u medijima, a politički aktivizam i podrška Hilari Klinton, a kritike Donalda Trampa i republikanaca, nisu mu pomogle u borbi sa mrziteljima.

Ipak, najviše kritika Lebron je dobijao praktično bez razloga, uprkos tome što je osvojio četiri šampionska prstena NBA lige i sva četiri puta bio MVP finala.

Četiri puta je bio i MVP lige, 18 puta Ol-star, 13 puta se našao u najboljem timu sezone, pet puta bio je u najboljem defanzivnom timu sezone, 2008. je bio najbolji strelac, 2020. najbolji asistent...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: