Pavkov vratio Zvezdu na kolosek posle Surdulice

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Radnički u Kragujevcu 3:0 (2:0) u utakmici 15. kola Linglong Superlige Srbije.

Izvor: MS

Nedelja, 31.10.2021.

12:45

Pavkov vratio Zvezdu na kolosek posle Surdulice
foto: STARSPORT

Pred čak 10.000 gledalaca na Čika Dači, u sjajnom ambijentu, ekipa Dejana Stankovića se vratila na pobednički kolosek nakon kiksa u Surdulici.

Trijumf su golovima potpisali Mirko Ivanić i Milan Pavkov koji je i asistirao u prvom poluvremenu, dok se u drugom upisao Aleksandar Katai.

Tako su crveno-beli napravili dobru uvertiru za meč sa danskim Mitjilendom u četvrtak, koji bi mogao da im donese proleće u Ligi Evrope.

Ujedno, i da smanje razliku u odnosu na "večitog" rivala Partizan na pet bodova... Da će Zvezda lako upisati tri boda nije nagoveštao početak sudara u Kragujevcu, koji je imao lošu uvertiru zbog tuče navijača ispred stadiona.

Silovito je krenuo domaćin i preko Trifnovića dva puta zapretio u prvih 10 minuta, imao i nekoliko opasnih napada, a onda ga je presekao gol Ivanića ubrzo.

Odigrao je Ivanić dupli pas sa Pavkovom, šutirao sa 16 metara, a lopta na putu ka golu zakačila Stefana Filipovića i prevarila golmana Ognjena Lukića.

Od tog trenutka je domaćin potonuo, pa je Zvezda preuzela dešavanja na terenu i igralo se više pred golom Radničkog.

Taman kada se sudija Milan Mitić spremao da svira kraj prvog dela, usledio je šah-mat. Milan Rodić je centrirao sa levog boka, a Pavkov glavom sa 10 metara matirao Lukića.
starsport
I tu je bio kraj svih nada Kragujevčana da mogu do iznenađenja...

Sve dileme, ako ih je bilo u tom trenutku, rešio je Katai maestralnim golom.

Povratnik u tim nakon koronavirusa pogodio je u solo prodoru i stavio tačku na zanimljiv susret u Kragujevcu.

Do kraja su crveno-beli odrađivali posao i mirno priveli utakmicu kraju.

Sva dešavanja iz Kragujevca pratili smo u LAJV BLOGU B92.net.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

88 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

20 h

Podeli: