Benzema ispred Halanda i Levandovskog

Španska "Marka" nam donosi listu najboljih napadača Evrope u ovom momentu.

Izvor: SN

Ponedeljak, 20.09.2021.

16:15

Benzema ispred Halanda i Levandovskog
EPA-EFE/Emilio Naranjo

Fudbalska sezona samo što je počela u Evropi, a već se neki fudbaleri izdvajaju i tu se posebno misli na Karima Benzemu.

Španska Marka se osvrnula na "Lige petice" i donela najbolje napadače Evrope i evo ko je najbolje počeo u smislu postignutih golova i asistencija:

1. Karim Benzema – Iako ima 33 godine, francuski napadač je bio glavno oružje Real Madrida u dosadašnjem delu sezone u kom je postigao 6 golova i imao 5 asistencija, a podsećamo odigrao je pet mečeva.

2. Erling Haland – Mladi napadač Borusije Dortmund postiže gol na svakih 64 minuta, a ove sezone je već postigao 7 uz 3 asistencije na takođe pet odigranih utakmica u šampionatu Nemačke.

3. Robert Levandovski – Bajern Minhen je mašina ove sezone, a jedan od bitnih delova te mašine je poljski napadač Robert Levandovski. On je na pet mečeva postigao 7 golova, ali nije imao nijednu asistenciju i zato se rangira iza Halanda. Prošle sezone je imao 41 gol.

4. Majkl Antonio – Verovatno i najveće iznenađenje na ovoj listi je fudbaler Vest Hema. Antonio je na četiri odigrane utakmice postigao 4 gola i imao 3 asistencije u Premijer ligi i zbog toga je, kao što vidite, jedan od najboljih u Evropi.

5. Kilijan Mbape – Lista se završava mladim napadačem Pari Sen Žermena koji je na šest utakmica u Ligi 1 postigao 4 gola i zabeležio 3 asistencije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

22 h

Podeli: