Simon Vukčević i zvanično u Saturnu

Izvor: B92, zvanicni sajt

Petak, 09.12.2005.

13:46

Default images

Kao što je B92 najavio pre dve nedelje, povremeni reprezentativac Srbije i Crne Gore, Simon Vukčević potpisao je petogodišnji ugovor sa ekipom Saturn REN iz grada Ramenskoje iz Podmoskovlja.

Vukčević je, u prisustvu svog menadžera, Zoran Stojadinovića, u petak u 10 časova potpisao ugovor, koji mu, nezvanično saznajemo, donosi 600.000 evra po sezoni.

Vukčević je u četvrtak prošao lekarske preglede, a generalni direktor Saturna Mihail Voroncov rekao je da je zadovoljan činjenicom da je dosadašnji igrač Partizana pojačanje njegovog kluba.

Nemamo vremena za gubljenje, zbog toga smo doveli Vukčevića u najkraćem roku. Nema ničega čudnog u ovom poslu, doveli smo mladog i perspektivnog fudbalera koji igra na poziciji gde smo bili slabi. Prvi korak u selekciji novog tima je načinjen, a planiramo da tim pripremamo mnogo ozbiljnije i bolje nego do sada,“ rekao je Voroncov.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

23 h

Podeli: