Zvezda "desetkovana" u Belgiji

Crvena zvezda biće značajno oslabljena na gostovanju Gentu u četvrtom kolu Lige Evrope.

Izvor: B92

Utorak, 24.11.2020.

15:00

Zvezda
Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images

Kako je potvrdio generalni direktor kluba Zvezdan Terzić, utakmicu će propustiti čak šestorica prvotimaca.

"Putujemo bez šestorice standardnih fudbalera – Kataija, Gobeljića, Sanogoa, Rodića, Kange i Gavrića. To ipak ne umanjuje naše planove i želje. Potrebna nam je jedna pobeda do kraja grupne faze da bismo obezbedili evropsko proleće, a verujem da imamo kvalitet i snagu da je ostvarimo već u Belgiji", rekao je Terzić gostujući na TV Prva. Katai i Kanga imaju problem sa primicačem, Gobeljić je povredio list noge, Rodić ima koronavirus, dok je Sanogo suspendovan zbog žutih kartona.

"Plaćamo ceh i danak velikom broju utakmica, posebno igrači koji nastupaju i za reprezentacije. Kanga se vratio posle dve utakmice u kojima je igrao po 90 minuta, posle dugog puta. Ceh je platio njegov primicač. Ne želim ovim da pravim alibi, imamo veliki fond igrača i obaveza Crvene zvezde je da idemo u Gent da pobedimo", dodao je direktor srpskog šampiona.

Zvezda ima šest bodova iz prva tri kola u Grupi L, a u prethodnom meču je nadigrala Gent u Beogradu 2:1.

Pročitajte još:
* Terzić o privatizaciji i navijačima: Notorna laž je da menadžerišu
* Terzić: Mesto predsednika ne može da se nudi
Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

81 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: