Vukašin Mandić u Crvenoj zvezdi

Izvor: B92, Sport

Ponedeljak, 11.07.2005.

23:52

Default images

Bivši košarkaš FMP-a Vukašin Mandić potpisao je u ponedeljak trogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom.

Mandić je prošao sve selekcije FMP-a a najzapaženije partije prikazao je na F4 Gudjerlige u Zagrebu posebno u velikom finalu sa Cibonom posle kojeg je tim iz beogradskog predgradja osvojio prvi medjunarodni trofej.

Zbog povrede 23-godišnji krilni igrač visok 202 santimetra nije igrao nekoliko meseci, ali je drugi deo sezone odigrao u čačanskom Borcu i pomogao tom klubu da ostane u prvoj ligi. Pored Crvene zvezde jedan od najzainteresovanijih klubova za ovog Vrščanina bila je ljubljanska Olimpija, ali se Mandić opredelio da naredne tri sezone odigra u crveno-belom dresu.
Pored Mandića za Crvenu zvezdu ugovor je potpisao i centar Spartaka Slobodan Ljubotina, dok crveno-beli u narednoj sezoni ne računaju na Nikolu Lepojevića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

19 h

Podeli: