Bogdanović i Bjelica polako krenuli da pakuju stvari

Sakramento Kingsi napustiće "Dizni svet" u Orlandu čim završe poslednju utakmicu, odnosno 13. avgusta posle duela sa Los Anđeles Lejkersima.

Izvor: PT

Ponedeljak, 10.08.2020.

17:45

Bogdanović i Bjelica polako krenuli da pakuju stvari
(Photo by Ashley Landis-Pool/Getty Images)

Prema saznanjima "Jahu Sporta", sve ekipe koje su eliminisane pre 12. avgusta, otići će iz kompleksa u Orlandu odmah po završetku poslednjeg meča.

Odmah posle utakmice igračima će biti dozvoljeno da se istuširaju u hotelu, potom će ručati i zatim ući u autobus koji će odvesti na aerodrom.

Kingsi su u noći između nedelje i ponedeljka izgubili sve šanse za doigravanje, što znači da će posle duela sa Los Anđeles Lejkersima napustiti "mehur".

Sakramento je razočarao u Orlandu, izgledao je loše na terenu i 14. godinu zaredom neće igrati među osam najboljih ekipa na Zapadu.

Bogdanović je u nastavku sezone beležio 19 poena, četiri skoka i 3,7 asistencija, dok je Bjelica dosta lošiji sa 7,3 poena i 5,5 skokova, ali i manje minuta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

21 h

Podeli: