Denver putuje na NBA završnicu – bez Jokića!

Srpski košarkaš Nikola Jokić neće otputovati u Orlando zajedno sa ostatkom ekipe Denver Nagetsa.

Izvor: LN

Utorak, 07.07.2020.

19:28

Denver putuje na NBA završnicu – bez Jokića!
Photo by Jonathan Daniel/Getty Images

Denver će se, kao i ostale ekipe, prema planu 7. jula zaputiti u Orlando, gde ih 30. jula očekuje nastavak NBA lige.

Američki novinar Majk Singer navodi da Jokić neće putovati zajedno sa saigračima i stručnim štabom, ali da je zdrav i da se oseća dobro.

"Koliko sam čuo, NIkola Jokić neće biti u avionu Nagetsa koji danas putuje u Orlando. Bilo mu je potrebno dva negativna testa (na koronavirus) u Srbiji i još dva negativna testa pre nego što bi smeo da uđe u avion, kako nalaže protokol NBA. Izvor mi je rekao da je on dobio negativan test u Srbiji i da se oseća dobro, ali da je naišao na probleme oko putovanja", naveo je Singer.

Ovaj problem bi trebalo da bude blaže prirode za Nagetse, te se očekuje da se Jokić, kao i ostali članovi ekipe koji su nedavno bili pozitivni na kovid-19 testu pridruže ekipi prvom narednom prilikom.

Pored Denvera, danas (7. jula) u Diznilend u Orlandu putuju i Orlando, Bruklin, Vašington, Finiks i Juta.

Podsetimo, trener "grumenja" Majkl Meloun je pre šest dana izjavio da "rade na tome" da centar reprezentacije Srbije bude u avionu za Orlando.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: