Četvrtak, 19.03.2020.

18:52

Jović: Nisam imao tačne instrukcije kako da se ponašam u samoizolaciji

Luka Jović ponovo se oglasio na svom zvaničnom Instagram profilu, ovoga puta nešto dužim saopštenjem.

Izvor: MT

Jović: Nisam imao tačne instrukcije kako da se ponašam u samoizolaciji
(Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

Mladi napadač Real Madrida prekršio je obavezni karantin, pošto je iz žarišta pandemije koronavirusa u Španiji došao u Srbiju.

Protiv njega je podneta krivična prijava, a sam fudbaler tvrdi da nije imao tačne instrukcije kako treba da se ponaša u samoizolaciji.

"S obzirom na to da je stanje u svetu i u našoj zemlji jako teško, nezaamćeno u poslednje vreme, moram da se oglasim i dam podršku svom narodu. Prvenstveno, jako mi je krivo što sam ja glavna tema ovih dana i što se konstantno piše o meni, a ne o glavnim junacima ove krize, doktorima i svim medicinskim radnicima. Dok sam boravio u Španiji bio sam negativan na koronavirus i odlučio sam da doputujem u Srbiju i pomognem i dam podršku našem narodu i budem blizu svoje porodice, u saglasnosti sa čelnicima mog kluba. Kada sam sleteo u Srbiju, još jednom sam tesitran i bio negativan na koronavirus. Jako mi je krivo što su neki ljudi neprofesionalno odradili svoj posao i nisu mi dali tačne instukcije kako treba da se ponašam u samoizolaciji", napisao je Jović.

Jović ističe da su drugačija pravila u Španiji u odnosu na Srbiju.

"U Španiji mi je bilo dozvoljeno da se krećem do apoteke i supermarketa kako bih mogao da nabavim potrebne namirnice, što nije slučaj ovde. Izvinjavam se svim ljudima ako sam ih na neki način ugrozio i nadam se da ćemo zajedno uspeti da prebrodimo sve ovo. Podrška Srbiji i držimo se zajedno!", dodao je Jović.
Screenshot/Luka Jovic/Instagram

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

322 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

12 h

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

7 h

Podeli: