Bjelica: Je*i ga, zaslužili smo ovu pobedu čoveče! VIDEO

Nemanja Bjelica opisao je poslednje sekunde meča u Hjustonu u kojem je doneo pobedu Sakramentu.

Izvor: A. Kovaèeviæ

Utorak, 10.12.2019.

09:05

Bjelica: Je*i ga, zaslužili smo ovu pobedu čoveče! VIDEO
Foto: Tanjug/AP Photo/David J. Phillip

Kingsi su savladali favorizovane Rokitse 119:118 trojkom srpskog reprezentativca uz zvuk sirene, šutem sa 10 metara.

Rasel Vestbruk je položio na sekund pre kraja za 118:116 i svi su mislili da će Rokitsi slaviti. Međutim, Luk Volton je verovao u Srbina

Bjelica je dobio loptu iz auta od Korija Džozefa na desetak metara od koša, njegov čuvar je bio suviše daleko da bi ga omeo na šutu, a "Dr Beli" je "pocepao" mrežucu za oduševljenje Kingsa.

"Sjajan pas Korija, ja sam bio otvoren i daleko. Osetio sam se dobro na toj udaljenosti. Jednostavno sam šutnuo i ona je ušla",
rekao je Bjelica, "Bio je to lud pokušaj, ali lopta je prošla kroz obruč. Je*i ga, zaslužili smo ovu pobedu. Bili smo hrabri. Vrlo je teško protiv Hjustona, ali smo uspeli".

Bjelica je tako bukvalno pokorio Teksas u roku od 24 časa jer je samo veče ranije postigao 30 poena u pobedi Sakramenta u Dalasu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: