Šou na Stamford Bridžu – Ajaks na nestvaran način ispustio tri gola prednosti!

Fudbaleri Čelsija i Ajaksa odigrali su 4:4 u četvrtom kolu grupne faze Lige šampiona.

Izvor: PT

Utorak, 05.11.2019.

22:50

Šou na Stamford Bridžu – Ajaks na nestvaran način ispustio tri gola prednosti!
Photo by Catherine Ivill/Getty Images)

Na stadionu "Stamford bridž" gledali smo neverovatnu utakmicu u kojoj je domaći tim uspeo da se vrati iz 1:4, i u kojoj su gostujućem timu isključena dva fudbalera u jednom napadu.

Meč je otvoren u sjajnom ritmu. Već u drugom minutu Ajaks je došao do gola prednost, nakon što je Ejbraham poslao loptu iza leđa Kepe.

Samo dva minuta kasnije Čelsi je uspeo da izjednači. Dosuđen je penal, a Žoržinjo je bio hladnokrvan. Utakmica je nastavljena u dobrom ritmu, stvarale su se dobre šanse na obe strane, ali je Ajaks uspeo da ih iskoristi.

Prvo je Kvinsi Promes u 20. povosio na 2:1, a potom je Hakim Zijeh u 35. minutu fenomenalnim šutem iz slobodnog udarca pogodio za 3:1. Sa tim rezultatom otišlo se na pauzu.

Na startu drugog poluvremena činilo se da je Ajaks "slomio" Čelsi. Doni van de Bek postiže gol u 55. minutu i gosti dolaze do velikih 4:1.

Međutim, Čelsi nije klonuo duhom. Aspilikueta u 63. minutu vraća nadu "plavcima", a onda se u 70. dešava neverovatna situacija. Blind i Feltman su dobili druge žute kartone u jednom napadu.

Prvo je Blind srušio Ejbrahama, a potom je Feltman igrao rukom u kaznenom prostoru. Roki je pokazao na belu tačku i Čelsi je u istom napadu došao do gola i dva igrača više.

Domaći fudbaleri uspeli su preko Risa Džejmsa da izjednače na 4:4, ali ne i da dođu do potpunog preokreta. Aspilikueta je postigao "taj" peti gol, ali je on zbog igranja rukom poništen.

Na kraju, po bod Čelsiju i Ajaksu u utakmici koja će se prepričavati.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: