Oglasio se i Tomić: Hvala Čoviću i svima u klubu!

Doskorašnji trener Crvene zvezde u pisanoj formi obratio se javnosti.

Izvor: SN

Utorak, 22.10.2019.

17:16

Oglasio se i Tomić: Hvala Čoviću i svima u klubu!
Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Od utorka, 22. oktobra, Milan Tomić više nije trener KK Crvena zvezda, pošto je srpski stručnjak podneo neopozivu ostavku.

Milan Tomić se u pisanoj formi obratio javnosti i izrazio zahvalnost prvom čoveku Zvezde, Nebojši Čoviću, kao i ostalim zaposlenima u klubu.

"Želim da se zahvalim predsedniku Nebojši Čoviću i svima u klubu, od igrača, stručnog štaba, menadžmenta i ljudi u klubu na izvanrednoj saradnji koju smo imali tokom cele prošle i na početku ove sezone. Takođe, izuzetnu zahvalnost želim da izrazim navijačima koji su nas bodrili i podržavali tokom prošle i ove sezone. Želim Crvenoj zvezdi mnogo uspeha i sreće u daljem periodu i da ostvari sve zacrtane ciljeve", poručio je Milan Tomić

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

54 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

23 h

Podeli: