Napadnuti navijači TSC-a, klub traži hitno procesuiranje

Fudbalski klub TSC iz Bačke Topole objavio je da su njegovi navijači fizički napadnuti u nedelju u Temerinu i apelovao je na nadležne organe pronađu odgovorne.

Izvor: SN

Ponedeljak, 19.08.2019.

16:36

Napadnuti navijači TSC-a, klub traži hitno procesuiranje
Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

"Nekoliko navijača TSC-a napadnuto je u nedelju uveče u Temerinu, po izlasku iz navijačkog autobusa, kojim su se vraćali sa gostovanja u Novom Sadu. Dvojica su zadobila povrede glave, zbog čega su prebačeni u Urgentni centar u Novom Sadu, gde im je ukazana hitna medicinska pomoć. Istovremeno, napadnuta je još jedna grupa navijača TSC, takodje po dolasku autobusa u Temerin, i tom prilikom oštećen je jedan automobil", navodi se u saopštenju TSC-a.

TSC je podsetio da insistira na fer-pleju i da osudjuje svaki vid nasilja, "za koje ne pronalazi opravdanje u navijačkim strastima.

"Navijači TSC-a za sada predstavljaju relativno malu grupu ljudi, koji prate svoj omiljeni klub. Klub iz Bačke Topole ima kvalitetnu saradnju sa svojim navijačima i trudiće se da ih zaštiti od nerazumnih napada", dodaje se.

TSC iz Bačke Topole je od ove sezone član Super lige i sa Vojvodinom posle pet kola deli prvo mesto na tabeli.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: