Suares u suzama posle eliminacije Urugvaja VIDEO

Napadač Urugvaja Luis Suares prilično emotivno je doživeo poraz svog tima na Kopa Americi, pošto ih je Peru eliminisao posle izvođenja jedanaesteraca.

Izvor: SN

Nedelja, 30.06.2019.

10:11

Suares u suzama posle eliminacije Urugvaja VIDEO
Photo by Wagner Meier/Getty Images

Fudbaleri Perua napravili su veliki uspeh plasirajući se u polufinale Kopa Amerike nakon boljeg izvođenja penala rezultatom 5:4.

Centarfor Barselone Luis Suares bio je tragičar susreta, pošto je prvi izašao da izvede jedanaesterac i njegov šut je pročitao golman Perua, Galjese.

Do kraja penal serije više niko nije promašio penal, pa se Peru preko Urugvaja plasirao u narednu fazu takmičenja gde će igrati protiv aktuelnog šampiona, reprezentacije Čilea.

Suaresu je sve ovo veoma teško palo, čak toliko da se faktički gušio u suzama i saigrači su prilazili da ga uteše. A kako je sve to izgledalo, možete videti u priloženom video snimku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

23 h

Podeli: